Karabağ Hatipoğlu Ömer Akarsel Ortaokulu

Vizyon: Çevremizi ve ülkemizi aydınlatacak, • Okumayı ve öğrenmeyi alışkanlık haline getiren, • Sadece kendini değil başka insanları da düşünen , • Başkalarının haklarına saygılı, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; • Sorumluluk sahibi , • Araştırmacı ve üretici bireyleri topluma kazandırmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi her yönüyle kültürlü , • Kendisine güvenen, saygılı ve dürüst, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; • İleriki toplum hayatında rahat yaşayabilen ve yaşadığı topluma yararlı olabilecek ,bireyleri yetiştirebilmek için gerekli olan eğitim ve öğretimi vermek ve için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıç: 09:00 Ders Bitiş: 15:50
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03326948005 / 05469376181

WEB - https://karabag.meb.k12.tr

Adres - Karabağ Mahallesi 63746 Sokak Karabağ H.Ö.A Ortaokulu No 4 Cihanbeyli/KONYA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Cihanbeyli´ye belediye tarafından düzenlenen günlük otobüs seferleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya Uzaklık:95 km Cihanbeyli Uzaklık:20 km